Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Αεροψεκασμοί με Ιστούς Εντόμων (MORGELLONS)


Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία έπεσε από τον ουρανό στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις ΗΠΑ. Είναι ανθρώπινης κατασκευής Νανοτεχνολογία, γεμάτη ιστούς Morgellons. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι το 1982 κατατέθηκε μια πατέντα για τεχνητή βροχόπτωση με την χρήση DMSO. Το DMSO (υποπροϊόν θαλάσσιας άλγης) είναι ένας φορέας που…. όποια ουσία την ακολουθεί, μπαίνει στο ανθρώπινο κύτταρο.

Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί ασθενείς με Morgellons έχουν μέρη εντόμων στο σώμα τους. Όταν ένα έντομο δαγκώσει η ακόμη να προσγειωθεί μόνον σε κάποιον που έχει έρθει σε επαφή με το DMSO, τότε κάποιο από το DNA του εντόμου θα μπει στην κυτταρική δομή και θα μεταλλαχτεί.(SPIDERMAN????)
Το δεύτερο μέρος της φωτογραφίας (δεξιά) δείχνει ένα κομμάτι του δείγματος καλλιεργημένο διαφορετικά από το πρώτο. Βλέπετε τους ιστούς που μεγαλώνουν σταδιακά και βγαίνουν. Όλα είναι νάνο–κλίμακας και αόρατα στο γυμνό μάτι !
Morgellons
Παραισθησιακή Παρασίτωση.
Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται, την χαρακτηρίζει ‘Παραισθησιακή Παρασίτωση”. Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής : Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη , από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες (εικ. 4, 5, 6, 7, 8). Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του. 

Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν… όλους τρελούς !

εικ.4

εικ.5

εικ.6

εικ.7

εικ.8

Μερικοί γιατροί που νοσούν οι ίδιοι, διεξάγουν μόνοι τους έρευνα με ηλεκτρονικά μικροσκόπια. Προσπαθούν να βρουν άκρη και έχουν μείνει έκπληκτοι από την αδιαφορία του ιατρικού κατεστημένου. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν μοιάζουν βγαλμένες από έργο επιστημονικής φαντασίας, μόνο που είναι πραγματικές. Η νανοτεχνολογία και η νανοϊατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη. Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών.

Ένα από τα πολλά είδη των εν λόγω ινών, η μπλε ίνα, έχει χρυσή κεφαλή με ενσωματωμένη κάμερα και φλας (εικ.8, 9). Ελέγχεται από ασύρματα δίκτυα βαθμωτών πεδίων !!! Όχι δεν σας δουλεύω, είναι η φρικτή αλήθεια. Δείτε τις φωτογραφίες ! Αυτό σημαίνει ότι πολλά χρήματα των “μαύρων” κονδυλίων έχουν επενδυθεί εδώ. Όσοι ανησυχούν μήπως τους εμφυτεύσουν βιολογικό τσιπάκι στο μέλλον (για το 666 και άλλα) ας ηρεμήσουν και ας το απολαύσουν. Είναι ήδη γεμάτοι, όπως και το περιβάλλον γύρω τους είναι γεμάτο από τις ίνες των morgellons.

εικ.9

Αεροψεκασμοί , Virons

Τα “Μέσα Μαζικής Κατεύθυνσης” κάνουν ελάχιστες αναφορές στο θέμα των Morgellons και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αφορά δερματική διαταραχή. ΨΕΜΑΤΑΑΑ !!! Όσα λένε απέχουν πολύ από την αλήθεια. Οι ίνες (εικ. 10) διατρέχουν τον οργανισμό, αναπαράγονται αφάνταστα γρήγορα, καταστρέφουν το DNA και το αντικαθιστούν με κάποιο είδος πρωτεΐνης. Τι σημαίνει αυτό ;; Εάν κάποιος έρθει σε επαφή με τα Morgellons, ο οργανισμός του τα αναγνωρίζει και τα αναπαράγει συνεχώς (εικ. 11, 12, 13, 14, 15, 16) ! Και ας μην ξεχνάμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους με αυτοργανούμενα ασύρματα δίκτυα. Το περίβλημα τους αποτελείται από (HDPE) δηλαδή από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή οπτικών ινών !!! Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται ευρύτατα στη βιομηχανία βιονανοτεχνολογίας εδώ και χρόνια, κυρίως για την ενθυλάκωση των viron. Tα viron είναι 150 φορές μικρότερα από τους ιούς. Αυτά περιλαμβάνουν DNA, RNA, RNAi (μεταλλαγμένο RNA) η δακτυλιοειδή πλασμίδια για ειδικές λειτουργίες

εικ.10

εικ.11

εικ.12

εικ.13

εικ.14

εικ.15

εικ.16

Φυσικά, οι βιοψίες ασθενών των Morgellons δείχνουν μεταξύ άλλων κατά κόρον Σιλικόνη και Γυάλινα Σωληνάκια (εικ. 17, 18). Θα αναρωτιέστε πως η σιλικόνη παράγει πυρίτια (silica-gel, SiO2), γυάλινα σωληνάκια δηλαδή. Σωστά, δεν παράγει ! Όμως η δικαρβονική silicα μπορεί να παράγει σιλικόνη μέσω φυσικών κυτταρικών αντιδράσεων σε ένα βιολογικό σύστημα !

εικ.17

εικ.18

Φυσικά μας τα ψεκάζουν σχεδόν καθημερινά. Ένα ενδιαφέρον παρατράγουδο είναι οι αυξημένες και συχνά μη αναμενόμενες βλάβες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και κυρίως των laptops. Αυτό συμβαίνει γιατί τα πάντα έχουν πλημμυρίσει από τις συγκεκριμένες ίνες και αρκετές είναι αγώγιμες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται βραχυκυκλώματα . Τα laptops άλλωστε κάνουν “βόλτες” μαζί μας, έξω στα καφέ κ.λ.π.

Τον Αύγουστο του 2006 το FDA, δηλαδή ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, ενέκρινε τον ψεκασμό των κρεάτων με νανο-ιούς βακτηριοφάγους και την χρήση τους ως πρόσθετο τροφής. Η Intralytix Corporation μέσω διεθνών εταιρειών πουλάει τα σπρέι της σε όλο τον κόσμο από το 2002. Επειδή είναι πολύπλοκο να εξηγήσουμε τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού μας, σε αυτήν την περίπτωση θα σταματήσουμε εδώ. Μόνο προσέχετε καλά τι τρώτε!

Τις καλύτερες έρευνες στο θέμα έχει κάνει η Dr Hildergarde Staninger , RIET-1.
Industrial Toxicologist/IH & Doctor of Intergrative Health International, LLC
12235 E.Centralia St.Lakewood, ca 90715 Tel: 562-402-7300 Fax: 562-402-7308

Tο προφίλ της Αρρώστιας των Morgellons, όπως το Καθόρισαν οι Ερευνητές.

Εν ολίγοις πρόκειται για μια σχεδιασμένη, μεταδιδόμενη εισβολή νανοτεχνολογίας στους ανθρώπινους ιστούς με τη μορφή αυτοσυναρμολογούμενων, αυτοαναπαραγόμενων ορατών σωληνίσκων, έγχρωμων ινών, διατάξεων, συρμάτων και άλλων ορατών μορφών, που μοιάζουν με αισθητήρες και κεραίες. Μεταφέρουν δε τα περισσότερα γενετικά μεταλλαγμένα DNA/RNA.

Αυτές οι νανο-μηχανές ευνοούνται από περιβάλλον αλκαλικού PH και χρησιμοποιούν την βιο-ηλεκτρική ενέργεια του σώματος, τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία και άλλα μη αναγνωρισμένα ακόμη στοιχεία ως πηγές ενέργειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιδιώκουμε ένα όξινο PH αλλά το φυσιολογικό, δηλαδή +/-7,5. Υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτές οι μικροσκοπικές μηχανές έχουν τις δικές τους εσωτερικές “μπαταρίες”.
Επίσης, είναι πιθανό να λαμβάνουν συντονισμένα μικροκύματα , σήματα EMF, ELF και πληροφορίες. Για ποιο λόγο είναι άγνωστο(;;;). Τα συμπτώματα αρχίζουν με έλκη στο δέρμα όλου του σώματος( εικ.19), που δεν πιάνουν κρούστα, “ποτέ¨ δεν μολύνονται από βακτηρίδια και επουλώνονται εξαιρετικά αργά. Τα νοητικά και νευρολογικά συμπτώματα περιλαμβάνουν “θόλωμα” του μυαλού, σοβαρές διαταραχές στην προσωπικότητα, φοβίες, κατάθλιψη, προβλήματα κινητικού συντονισμού.

εικ.19

Τα θύματα των Morgellons υποφέρουν από απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας του σώματος, έντονη δυσφορία και χρόνια κόπωση. Είναι βεβαιωμένο ότι τα Morgellons βρίσκονται σε όλα τα σωματικά υγρά και τις οπές του σώματος. Έχουν βρεθεί στις αρθρώσεις και πιστεύεται ότι είναι μηχανική η συστηματική διείσδυση σε όλο το σώμα.

εικ.20

Αναφέρεται από όλους τους ασθενείς ότι οι μηχανές των Morgellons έχουν ομαδική συνείδηση. Επικοινωνούν σίγουρα μεταξύ τους μέσω βακτηριδίων και ιών. Μια και αντέχουν σε θερμοκρασίες άνω των 760 βαθμών Κελσίου, η αποστείρωση των επαναχρησιμοποιούμενων ιατρικών εργαλείων (χειρουργεία, οδοντιατρεία) είναι άχρηστη !!!
Υπάρχουν σημαντικά στοιχεία ότι η μετάδοση – μόλυνση σχετίζεται με τις ίνες που βρίσκονται στα υλικά των αεροψεκασμών, αν και δεν έχουν δημοσιευτεί αποδείξεις, οι οποίες και υπάρχουν.

εικ.21

Τα “παιδιά” για να μη βαριούνται, όλο ίνες και ξανά ίνες, φτιάξανε και άλλα καλούδια για το καλό μας! Τι φτιάξανε;; Εξαγωνικά νανοτσιπάκια που βγάζουν νευρικές απολήξεις. Για να μην κουράσω και άλλο το μυαλουδάκι σας, δείτε μόνο για λίγο τι άλλο φυτρώνει μέσα σας (εικ.20, 21, 22, 23). Τα αναγνωρίζεται καθόλου;; Μήπως σας καθυστερώ από το αγαπημένο σας ματς, από το στρατηγικό παιχνίδι που παίζεται στον υπολογιστή σας, από το έργο που πήρατε από το βιντεοκλάμπ η από την κλαδική σας οργάνωση;; Συγνώμη τελειώνω!

εικ.22

εικ.23

Αν ακόμη δεν έχετε συγκλονιστεί, απλώς είστε θύματα του μαζικού νοητικού προγραμματισμού. Οι περισσότεροι τον αποκαλούν πολιτισμό. Μη μου κάνετε, σας παρακαλώ, την αναμενόμενη κλασσική ερώτηση : Μα, αυτοί οι σατανικοί εγκέφαλοι που τα κάνουν όλα αυτά δεν παθαίνουν τίποτα;; Μα ακόμη θεωρείτε τον εαυτό σας στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του πλανήτη;;

Μελετήστε προσεκτικά την κληρονομιά μας, χρησιμοποιώντας συμβολική σκέψη. Η ίδια η μυθολογία μας αναφέρει παντού την λέξη Βρωτοί, όλα υπάρχουν από τότε! Και απολαύστε στις εικ. 24, 25, 26 τα ζωντανά πλασματάκια που βολτάρουν μέσα σας, και στην εικ.28 ένα φιδίσιο πλασματάκι, στην εικ.29 Morgellons και ψέκασμα, καμία σχέση δεν έχουν,….. πα πα πα ψέματα ! Στην εικ.30 το σύστημα κεραιών των Morgellons !!!

εικ.24

εικ.25

εικ.26

εικ.28

εικ.29

εικ.30

Αντίμετρα και Τρόποι Καθαρισμού

1.Διατροφή

Όσα αναφέρουμε είναι βασικοί κανόνες για όποιον σκέφτεται και δεν κρύβεται πίσω από παραδόσεις, έθιμα και παλιές συνήθειες, χλαπακιάζοντας άχρηστες και δηλητηριασμένες τροφές. Πού είναι η εξυπνάδα σας;; Σκέφτεστε πως θα δαγκώσετε τον διπλανό σας;; Υπάρχουν άλλα DNA δίπλα σας που δεν τα αντιλαμβάνεστε και σας δαγκώνουν απείρως καλύτερα. Τα παραθέτουμε χωρίς πολλές εξηγήσεις, γιατί έτσι και αλλιώς ελάχιστοι θα ψάξουν το θέμα. Άλλωστε δεν είμαστε γιατροί. Αποφεύγετε ότι προέρχεται από ζύμωση για να μην πλημμυρίζετε από μούχλα. Δηλαδή, κρασιά, τυριά, ψωμιά και μανιτάρια.
Εξαιρέσεις αποτελούν (για να μην πανικοβληθείτε) το πιστοποιημένο βιολογικό κατσικίσιο τυρί και τα κριθαρένια Κρητικά παξιμάδια. Μπορεί κανείς να φτιάχνει ψωμί μόνος του από μη μεταλλαγμένο αλεύρι, όπως είναι το Ντίνκελ και το Καμούτ. Επίσης, αποφεύγετε (όσο μπορείτε) όλα τα κρέατα και τα ψάρια. Όποιος δεν αντέχει, μόνο πιστοποιημένο βιολογικό κατσίκι ψητό και μαρίδα η σαρδέλα ψητή, καλά καθαρισμένα. Το πολύ μια φορά την εβδομάδα! Γενικά, καταναλώνεται μόνο φυτικά πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα.
2.Μέθοδοι Καθαρισμού Του Οργανισμού
α). Ένα γεύμα την ημέρα πρέπει να αποτελείται από σαλάτα με ένα τουλάχιστον μεγάλο κρεμμύδι, 3-4 πιπεριές κέρατα, ένα κρητικό κριθαρένιο παξιμάδι και βιολογικό λάδι, όχι ορυκτέλαιο.
β).Οζονεθεραπεία! Προμηθευτείτε μια καλή συσκευή και πίνετε μόνο νερό οζονισμένο. ΠΡΟΣΟΧΗ: θα βγάλετε την μπάλα που σας δίνουν μαζί, είναι από σκόνη μαρμάρου με κόλα, αλλιώς θα χαλάσουν τα νεφρά σας.
γ).Προμηθευτείτε μια ηλεκτρονική συσκευή τύπου spa detox, η οποία αφαιρεί βαρέα μέταλλα, τοξίνες, βακτηρίδια κλπ. Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας, όταν δείτε και μυρίσετε τι βρωμιά βγαίνει από μέσα σας. Τι να σας κάνει και η ιατρική, αφού ποτέ δεν θίγει τις αιτίες των ασθενειών;;
3).Ανοσοποιητικό.
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας είναι το σελήνιο σαν πρόσθετο διατροφής. Παίρνετε με το φαγητό καθημερινά 1.200mg για ένα μήνα. 800mg για άλλους δυο μήνες και κατόπιν για συντήρηση 400mg ημερησίως. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά ο Dr Harold Foster που είναι γεωγραφικός γιατρός με 100.000 κλινικές περιπτώσεις θεραπείας aids και καρκίνου (www.hdfoster.com) . Μέχρι και το διαβόητο FDA αναγκάστηκε να κάνει τεστ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης