Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ... ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟ ISIS ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ...!!! ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ..


Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Φυλλάδιο σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές της σύλληψης, κράτησης και σεξουαλικής κακοποίησης των αλλόθρησκων γυναικών εξέδωσε η ISIS.

Το έντυπο εκτιμάται ότι τυπώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου από το «Τμήμα Έρευνας και Fatwa» της τρομοκρατικής οργάνωσης και ενθαρρύνει τη σεξουαλική ομηρεία ως ισλαμικό δόγμα ιδιαίτερα για τους »Λαούς της Γραφής» (ή του Βιβλίου), δηλαδή τους χριστιανούς και εβραίους.(;)

Εξηγεί στους Τζιχαντιστές μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ότι αρκεί η «απιστία» στο Ισλάμ για να αιχμαλωτίσεις κάποια γυναίκα σαν σεξουαλική σκλάβα .

Οι κανόνες για το πώς πρέπει να χειριστούν οι μαχητές τις σκλάβες είναι συγκλονιστικοί. Θεωρείται θεμιτό να βιασθεί μια γυναίκα σκλάβα «αμέσως μετά τη σύλληψη και κατοχή της» και ότι είναι »επιτρεπτό να έχει σεξουαλική επαφή με τη θηλυκή σκλάβα που δεν έχει γίνει ακόμα έφηβη, αν είναι κατάλληλη για την πράξη» .


Η σημερινή έκδοση της Independent δημοσιεύει κάποιες από τις ερωτήσεις και απαντήσεις

1. Ποια είναι η Αλ-Sabi;
«Αλ-Sabi είναι μια γυναίκα των al-harb [ ανθρώπων του πολέμου], η οποία έχει αιχμαλωτισθεί από τους μουσουλμάνους.

2. Γιατί επιτρέπεται να αιχμαλωτίζουμε μια αλ-Sabi ;
«Αυτό που που καθιστά επιτρεπτό να λάβουμε μια al-Sabi σε αιχμαλωσία είναι η απιστία της στο Ισλάμ. Οι γυναίκες που συλλαμβάνονται εισέρχονται στον Οίκο του Ισλάμ και μετά ο ιμάμης αναλαμβάνει τη διανομή τους».

3 Είναι θεμιτό να έχουμε σεξουαλική επαφή με μια αιχμάλωτη;
«Είναι θεμιτό να έχουμε σεξουαλική επαφή με κάθε θηλυκό σε αιχμαλωσία γιατί ο Αλλάχ ο Παντοδύναμος, δήλωσε:.« Μακάριοι οι πιστοί που φυλάσσουν την αγνεία τους, εξαιρουμένων των συζύγων τους ή των αιχμαλώτων και των σκλάβων που οφείλουν να διαθέσουν ακόμα και το δεξί χέρι , για να απαλλαχθούν από το αμάρτημα [Κοράνι 23: 5-6] … »

4 Είναι θεμιτό να έχουμε σεξουαλική επαφή με μια δούλα αμέσως μετά τη λήψη και κατοχή της;
»Αν αυτή είναι μια παρθένα, ο αφέντης της μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της αμέσως μετά την αιχμαλωσία της. Αν δεν είναι παρθένα πρέπει πρώτα να απολυμαίνεται η μήτρα της «
5 Είναι θεμιτό να πουλήσουμε μια γυναίκα σκλάβα;

«Είναι θεμιτό να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να δώσετε ως δώρο τις γυναίκες σκλάβες και τους δούλους, γιατί είναι απλώς μια ιδιοκτησία, η οποία μπορεί να διατεθεί , εφ ‘όσον αυτό δεν προκαλεί τη μουσουλμανική ummah, δηλαδή οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία στο Ισλάμ.»

6 Αν το θηλυκό σε αιχμαλωσία έμεινε έγκυος από τον ιδιοκτήτη της, μπορεί στη συνέχεια να πουληθεί;
«Δεν μπορεί πουληθεί, αν αυτή γίνεται μητέρα ενός παιδιού …»

7 Είναι θεμιτό να έχουμε σεξουαλική επαφή με μια σκλάβα που δεν έχει φτάσει στην εφηβεία;
«Είναι θεμιτό να έχουμε σεξουαλική επαφή με τη θηλυκή δούλα που δεν έχει φτάσει στην εφηβεία, αν αυτή είναι κατάλληλη για επαφή. Ωστόσο αν δεν είναι κατάλληλη για επαφή, τότε αρκεσθείτε να την απολαύσετε χωρίς επαφή.»

8 Είναι θεμιτό να χτυπήσουμε μια γυναίκα σκλάβο;
«Είναι θεμιτό να χτυπάμε τη δούλα ως μέσο ενός πειθαρχικού ξυλοδαρμού (Darb ta’deeb) .Αλλά απαγορεύεται η χρήση του Darb al-takseer (ξυλοδαρμός έως θανάτου) ή του Darb Al-tashaffi (ξυλοδαρμός με σκοπό την ικανοποίηση), ή του Darb Al-ta’dheeb δηλαδή του ξυλοδαρμού με βασανιστήρια. Επιπλέον, απαγορεύεται να την χτυπήσετε στο πρόσωπο.

9: Ποια είναι η γήινη τιμωρία μιας δούλης που τρέχει μακριά από τον αφέντη της; «Αυτή δεν έχει καμία τιμωρία, σύμφωνα με την Σαρία του Αλλάχ;
Σύμφωνα με τη Σαρία του Αλλάχ δεν υπάρχει τιμωρία. Για αυτό χρησιμοποιούμε τρόπους για να αποτρέψουμε κάθε φυγή.

dimpenews
http://www.stoxos.gr/2014/12/isis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης