Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!

Ο Ν.Τραμπ υπόσχεται να καταργήσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ των Εβραίων! κάτι που τόλμησε μόνο ο Κένεντυ και τον δολοφόνησαν!(Βίντεο) !!Ο Ν.Τραμπ υπόσχεται να καταργήσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ των Εβραίων! κάτι που τόλμησε μόνο ο Κένεντυ και τον δολοφόνησαν! 


Γιαυτό του εκαναν ομαδικά πόλεμο πριν βγει καν ! και κατέβασαν τα μιάσματα τους στους δρόμους ίδια με αυτα που έκαψαν τα Εξάρχεια! και τελική πλύση εγκεφάλου ειναι του συστήματος!ετσι έλεγαν κατι πρακτοράκια! Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό του Σιωνιστή Donald Trump ... και αριστεροι και δεξιοί χρήσιμοι ηλίθιοι! όνομα αυτού Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος αυτο το δεξιό τσογλάνι που τον εχουν και για πατριώτη τα δεξιά προβατα αυτη την φορά! Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος έχει ορκιστεί να καταργήσει την αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα που δανείζει χρήμα στο αμερικανικό κράτος με την ονομασία «Federal Reserve», και να επαναφέρει τον κανόνα του χρυσού, όταν αυτός εισέλθει στο Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.
Θα θυμίσουμε ότι μια τέτοια ανάλογη κίνηση είχε διαπράξει και ο αείμνηστος πρόεδρος Τ.Κένεντυ , μετά απο μερικούς μήνες στο Ντάλας του « έκοψαν» το νήμα της ζωής τόσο απροκάλυπτα και ατιμωτικά , χωρίς ποτέ να διαλευκανθεί pot;e ποίος ακριβώς κρύβονταν από πίσω.Ο νέος γραμματέας του τμήματος Οικονομικών John Allison, άφησε να εννοηθεί ότι θα εφαρμόσει τον κανόνα χρυσού, όταν ο επικεφαλής της Federal Reserve Janet Yellen, συνταξιοδοτηθεί .
Από την προεκλογική του εκστρατεία κιόλας ο Τραμπ έθεσε υπό αμφισβήτηση το μέλλον της πολιτικής ανεξαρτησίας της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ.Σύμφωνα με αυτά θα καταργηθεί η Federal Reserve και όλοι μαζί θα γυρίσουν πίσω στον κανόνα του χρυσού.
Ο ίδιος ο νέος Αμερικανός υπουργός ενεργώντας ως επικεφαλής του Ινστιτούτου Cato, δημοσιεύει ότι η λειτουργία της Federal Reserve είναι παρωχημένη και πρέπει να καταργηθεί, δεδομένου ότι περιορίζει την εξουσία του λαού και επιτρέπει σε δισεκατομμυριούχους να ελέγχουν τις τράπεζες σε παγκόσμιο επίπεδο.
«Θα ήθελα να απαλλαγούμε από τη Federal Reserve, διότι η αστάθεια στην οικονομία προκαλείται κυρίως από αυτήν», ανέφερε ο Allison .Ως εναλλακτική λύση ο Allison υποστηρίζει ότι αν επιτρέψουμε την αγορά να αυτορυθμιστεί, θα ήταν προτιμότερο από την δράση της Federal Reserve που βλάπτει τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
«Όταν η Fed αλλάζει άρδην την προσφορά χρήματος, διαστρεβλώνοντας τα επιτόκια, καταργεί την υπερ-ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα, απαγορεύοντας ένα ορθολογικό οικονομικό υπολογισμό », έγραψε ο Allison.«Η Federal Reserve τιμωρεί συστηματικά εκείνους που προσπαθούν να σώσουν τα χρήματά τους. Ο πληθωρισμός είναι ένας φόρος, και η αξία του κάθε ενός από τα δολάρια μας πέφτει λίγο περισσότερο κάθε μέρα», συνέχισε ο ίδιος.
«Το σύστημα της Federal Reserve έχει επίσης σχεδιαστεί για να παγιδεύει τους ανθρώπους. Η πρόθεση των τραπεζιτών ήταν να παγιδεύσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε ένα ατελείωτο φαύλο κύκλο χρέους από το οποίο ποτέ δεν θα μπορούσε να ξεφύγει, και οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν καταλαβαίνουν ακόμη από πού προέρχονται τα χρήματα αυτά », απάντησε ο Αμερικανός οικονομολόγος .
Τα ομοσπονδιακά αποθεματικά θα πρέπει να καταργηθούν αν πρόκειται ποτέ να μειωθεί το αμερικανικό χρέος, για να δημιουργηθούν εκατομμύρια θέσεις εργασίας, και να δοθεί περισσότερη δύναμη πίσω στους πολίτες.Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των προτάσεων είναι άμεσα ευθυγραμμισμένεςμε την επιθυμία του Τραμπ για την επαναφορά των νέων οικονομικών ρυθμίσεων , συμπεριλαμβανομένου του κανόνα του χρυσού .
Αυτές οι νέες ρυθμίσεις , Θα παρέχουν ένα πιο σταθερό μέσο για τις αγορές, καθώς δεν θα επιτρέπουν τη μονοπώληση των τραπεζών κατανέμοντας περισσότερες εξουσίες αντί να επιτρέπουν σε λιγότερα από δέκα άτομα να έχουν τον έλεγχο των τραπεζών σε όλο τον κόσμο.Η Federal Reserve βρίσκεται στην καρδιά των περισσότερων από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αμερικανική οικονομία . Ο ατελείωτος δανεισμός και η εκτύπωση χρήματος οδηγεί ι σε πληθωρισμό , ενώ τα επιτόκια δεν μπορεί να μείνουν χαμηλά για πάντα.
Η ουσία όμως είναι ότι κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει τολμήσει να πάρει την εξουσία από τους Rothschilds και τις άλλες ελίτ των δισεκατομμυριούχων που ελέγχουν το σύνολο των παγκόσμιων τραπεζών. Θα αφήσουν τον Τραμπ να το κάνει ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης